Meubelstoffeerder Zwolle

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Zwolle?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! De familiezaak is opgericht door mijn opa. Zijn ouders bezaten de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde met zijn bedrijf de bioscoopstoelen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. B&B Italia, Martin Visser en Leolux, maar ook antieke meubels met een lange historie. Misschien heeft u ook wel een meubel van een kwalitatief merk of met emotionele waarde dat u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Zwolle?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Zwolle en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Zwolle

U vraagt zich misschien af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Dit kunnen nieuwe meubels zijn, bijvoorbeeld als de stijl van uw eetkamerstoelen niet meer past bij uw smaak of interieur. Maar dit kunnen ook oude meubels zijn, bijvoorbeeld een fauteuil van hoge kwaliteit of met emotionele waarde. Een meubelstoffeerder transformeert ze niet alleen naar een nieuw meubel, maar geeft u ook uw zitcomfort terug. Door middel van opvulling en vering in de kussens zitten ze weer heerlijk! En niet onbelangrijk: het is ontzettend duurzaam.

Bekleding of meubels repareren in Zwolle

Wij zijn als meubelstoffeerder niet alleen gespecialiseerd in herstofferen en opvullen. Heeft u een dressoir of bureau dat gerestaureerd moet worden, of gelakt of geloogd? Ook dat doen wij voor u! Daarnaast kunnen we ook bekleding (zoals leder) repareren en stoelen lijmen en verstevigen. Voor elk meubel hebben we wel een oplossing!

Vrijblijvende thuisservice in Zwolle

Hoe gaan wij te werk? Wij vinden klantengemak en service erg belangrijk. Hierom komen we bij u thuis in regio Zwolle om het meubel te bekijken en op te meten. Tijdens deze afspraak nemen wij een ruim assortiment aan stofstalen mee. Zo kunt u thuis rustig kiezen, en bovendien bepalen welke kleur en welk materiaal bij uw interieur past. Dan doen wij gelijk een eerste prijsopgave; dit is allemaal geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit valt allemaal binnen onze prijs en service. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Terugbelservice

14 + 8 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één  in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

1 + 9 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen