OVER SCHOUTEN

over ons

WAAROM MEUBELSTOFFEERDERIJ SCHOUTEN?

’’We zijn een begrip in het oosten van Nederland.’’

Foeke Schouten (30) is al van de derde generatie van Meubelstoffeerderij Schouten. En het mooie is: zijn vader heet ook Foeke Schouten en de oprichter, zijn opa, heette ook Foeke Schouten. Zijn zoontje, nu 1 jaar oud draagt ook de naam van deze stoffeerders familie in hart en nieren: Foeke Schouten. Welkom bij familie bedrijf  “Meubelstoffeerderij Schouten”

In 1950 is Meubelstoffeerderij Schouten opgericht door de eerste generatie Foeke Schouten in Groningen. Zijn ouders hadden de eerste bioscopen in het land. Foeke repareerde de stoelen in de bioscopen.  Zo is werd meubelstoffeerderij Schouten een feit! De tweede generatie heeft het bedrijf naar Ugchelen gebracht en nu is Meubelstoffeerderij Schouten een begrip in Oost-Nederland.

Voor ‘Foeke Schouten III’ was het logisch om ook in de meubelstoffeerderij te gaan. Als kind groeide hij er mee op en heeft zo de passie voor meubels stofferen gevonden.

Schouten blaast nieuw leven in prachtige design meubels, klassieke meubels en alles ertussenin. Wij bekleden, repareren en opnieuw vullen van stoelen en banken. Ook riet en rotan worden gerepareerd.

Persoonlijk

WIJ KOMEN BIJ U LANGS!

Wij komen vrijblijvend bij u langs, zodat we de meubels goed kunnen bekijken. We hebben een hele voorraad stalen stoffen bij ons, zodat u op uw gemak kunt kijken en voelen. We meten alles op en doen een eerste prijsopgave bij de mensen thuis. Dat is geheel vrijblijvend. We ontzorgen u als klant volledig. We halen alles op en brengen het weer terug en dat zit bij de prijs in. We vullen banken en stoelen op tot het gewenste zitcomfort.

Samen met ons team, allemaal oude rotten in het vak en mensen met veel ervaring, zorgen we ervoor dat meubels met karakter en herinneringen kunnen blijven bestaan!

Wij brengen en halen
gratis door heel NL

Alleen de beste kwalitet

Advies op maat

Met meerdere locaties altijd één in de buurt

klanten gingen u voor!

WILT U MEER INFORMATIE?

WIJ BELLEN U VRIJBLIJVEND TERUG!

10 + 5 =

TOP SERVICE

WIJ HALEN EN BRENGEN GRATIS

DOOR HEEL NEDERLAND!

14 + 4 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn

Arnhem

Almelo

Borne

Breda

Deventer

Ede

Enschede

Harderwijk

Hengelo

Holten

Lochem

Nijmegen

Nijverdal

Rijssen