Gordijnen

De dienst

GORDIJNEN

Vind u het ook zo moeilijk om de juiste keuze te maken voor gordijnen en/of vitrages passend bij uw interieur? Geen probleem, wij helpen u graag bij het adviseren in uw keuze op maat. Door jarenlange ervaring weten wij altijd een vrijblijvende passend advies hierin te geven.

Wij beschikken over een grote collectie in stoffen. De stoffen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en in heel bijzondere dessins. Zowel voor het klassieke als moderne interieur. Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden. In ons eigen atelier worden uw gordijnen op maat gemaakt, tevens komen we ze voor u opmeten en ophangen. Omdat wij de gordijnen zelf maken, kunnen wij u een scherpe prijs bieden en aan al uw wensen met betrekking tot plooien voldoen (zoals een enkele- of vlinderplooi).

OVERGORDIJNEN

Het meest toegepast worden nog steeds de overgordijnen, welke zowel in moderne als klassieke stijlen te verkrijgen zijn. In verduisterende vorm zijn ze de perfecte keuze voor bijvoorbeeld een slaapkamer.


VITRAGE

Transparante stoffen zijn uitermate geschikt voor een intieme sfeer. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Bij deze stoffen kan er door het materiaal heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Door de mooie dessins kan vitrage niet alleen praktisch, maar ook decoratief zijn.


IN-BETWEEN

Een in-between stof zit tussen een overgordijn een en vitrage in. De naam zegt het al. Een in-between kan gebruikt worden als u liever geen dichte overgordijnen wilt, maar vitrages te dun vindt. Bij de meeste in-between stoffen kunt u nog wel naar buiten kijken, maar naar binnen kijken kan bijna niet.


VOUWGORDIJNEN

Zoals de naam al zegt: bij vouwgordijnen vouwt de stof zich letterlijk op. Het zijn strak hangende banen stof, die opgehaald kunnen worden door middel van een koord- of kettingsysteem. Desgewenst kunnen wij uw vouwgordijn van dezelfde stof maken als uw in-betweens of overgordijnen.

Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen bieden wij hierin verschillende mogelijkheden zoals roedes, railroedes en rails.

Ook is het mogelijk om bijpassende kussens en spreien te laten maken.

 

Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van onze eerder uitgevoerde projecten.

Bekijk ons werk

PORTFOLIO

Wij brengen en halen
gratis door heel NL

Alleen de beste kwalitet

Advies op maat

Met meerdere locaties altijd één in de buurt

klanten gingen u voor!

WILT U MEER INFORMATIE?

WIJ BELLEN U VRIJBLIJVEND TERUG!

14 + 14 =

TOP SERVICE

WIJ HALEN EN BRENGEN GRATIS

DOOR HEEL NEDERLAND!

14 + 5 =

ALTIJD EEN WERKPLEK BIJ U IN DE REGIO

Apeldoorn

Arnhem

Almelo

Borne

Breda

Deventer

Ede

Enschede

Harderwijk

Hengelo

Holten

Lochem

Nijmegen

Nijverdal

Rijssen