Veelgestelde vragen

Wat doet een meubelstoffeerder?

Een meubelstoffeerder is een vakspecialist die gespecialiseerd is in het herstellen, vernieuwen en verbeteren van de bekleding van meubelstukken. Dit omvat een breed scala aan taken en vaardigheden om oude, versleten of beschadigde meubels nieuw leven in te blazen. Hier zijn enkele van de taken die meubelstoffeerderij Schouten doorgaans uitvoert:

1. Herstofferen: Wij vervangen oude bekleding van meubelstukken, zoals banken, stoelen, fauteuils, en krukken etc. , met nieuwe stoffen, leer, of andere materialen. Dit kan de algehele uitstraling van het meubelstuk aanzienlijk verbeteren en het een frisse, moderne look geven.

2. Reparaties: Het uitvoeren van reparaties aan beschadigde meubels, zoals gebroken of losse onderdelen, losse naden, versleten vering, en andere structurele problemen. Meubelstoffeerders hebben vaak ook timmervaardigheden om de interne structuur van het meubel te herstellen.

3. Vulling vervangen: Een belangrijke en vaak “vergeten” dienst is  Het opvullen van meubels. Het vervangen van de vulling en padding van meubels, zoals schuimrubber, veren en andere materialen die het comfort en de stevigheid van het meubel bepalen.

4. Restauratie: Voor antieke of historische meubelstukken voeren wij restauratiewerkzaamheden uit om de oorspronkelijke staat en charme van het meubel te behouden of te herstellen. Dit kan onder meer het repareren van oude bekledingstechnieken, houtsnijwerk en ornamenten omvatten.

5. Aanpassingen en ontwerp: Wij passen meubelstukken aan naar de specifieke wensen van onze klant, zoals het veranderen van het ontwerp, het aanpassen van afmetingen of het toevoegen van nieuwe details.

6. Advies: Wij adviseren over stoffenkeuze, kleuren, ontwerpopties en andere aspecten van het herstoffeerproces.

 

Wat kost Meubelstofferen?

De kosten van het stofferen van een meubelstuk is erg variabel en hangt af van meerdere factoren. Wilt u vrijblijvend advies en een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Klik hier

 

Waar kan ik stoelen laten overtrekken?

Wil u uw stoelen laten overtrekken? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Schouten aan het juiste adres! Bij Schouten verzorgen we deskundige herstoffering voor diverse stoeltypen, zoals eetkamerstoelen, fauteuils en bureaustoelen. Ontdek een uitgebreid assortiment stoffen, kleuren en patronen om je stoelen op maat te laten aansluiten bij jouw smaak en interieur. Klik hier en neem vrijblijvend contact met ons op of laat u terugbellen. 

 

Waarom is Meubelstoffeerderij Schouten de beste meubelstoffeerder?

Meubelstoffeerderij Schouten onderscheidt zich als dé keuze voor meubelstoffering in de regio om verschillende doorslaggevende redenen:

1. Vakmanschap en Ervaring: Met meer dan 70 jaar ervaring stroomt het vak Meubelstoffeerder bij ons door het bloed. Wij vertalen vakmanschap en expertise met pasie naar elk project!

2. Aandacht voor Detail: Onze toewijding aan precisie en oog voor detail zorgt ervoor dat elk meubelstuk dat onze werkplaats verlaat, een meesterwerk is van zorgvuldige herstoffering en restauratie.

3. Maatwerk: We begrijpen dat elk meubelstuk uniek is. Daarom bieden we een scala aan op maat gemaakte stofkeuzes, kleuren en ontwerpen om ervoor te zorgen dat jouw meubels perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

4. Kwaliteitsmaterialen: We werken alleen met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. Jouw meubels worden niet alleen opgeknapt, maar blijven ook nog vele jaren in topconditie.

5. Variatie in Diensten: Van het herstofferen van klassieke antieke meubelstukken tot het moderniseren van eigentijdse ontwerpen, we hebben de expertise om een breed scala aan meubelstijlen aan te pakken.

6. Klantgerichtheid:Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen, adviseren waar nodig en zorgen ervoor dat het eindresultaat je verwachtingen overtreft.

7. Oog voor Duurzaamheid: Door meubels te herstofferen, dragen we bij aan duurzaamheid en verminderen we verspilling. We geven oude meubels een nieuw leven, wat zowel economisch als milieuvriendelijk is.

7. GRATIS & VRIJBLIJVEND: Wij brengen -en halen gratis door heel Nederland. Wanneer u een offerte aanvraagt komen wij kosteloos naar uw huis toe om advies uit te brengen en een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Kortom, wij maken het u zo makkelijk mogelijk!

8. Referenties en Recensies: Talloze tevreden klanten hebben ons aanbevolen vanwege de kwaliteit van ons werk. Onze positieve recensies en mond-tot-mondreclame zijn een getuigenis van onze excellentie. Klik hier voor onze recensies.

Uw meubels verdienen niets minder dan het beste, en dat is precies wat we bieden bij Schouten. 

Hoe kan ik in contact komen met Meubelstoffeerderij Schouten/.

Wilt u in contact komen met ons? Klik dan hier. Wij kunnen u terug bellen of u kunt zelf contact met ons opnemen door het nummer te bellen van een filiaal dicht bij u in de buurt. 

TOP SERVICE

WIJ HALEN EN BRENGEN GRATIS

DOOR HEEL NEDERLAND!

12 + 7 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn

Arnhem

Almelo

Borne

Breda

Deventer

Ede

Enschede

Harderwijk

Hengelo

Holten

Lochem

Nijmegen

Nijverdal

Rijssen