Meubelstoffeerder Rijssen

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerderij in Rijssen?

Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!
Het begon allemaal bij mijn opa in 1950, in het noorden van Nederland. Zijn ouders hadden de eerste bioscopen van Nederland en hij richtte de zaak op om de bioscoopstoelen te repareren. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten om zich te specialiseren in meubels stofferen. En daar ontdekte hij zijn ware passie: prachtige meubels een tweede leven geven, altijd met het oog op service en kwaliteit.
Mijn vader nam het over en heeft het familiebedrijf vanuit Ugchelen verder opgebouwd. En zo ben ik er van kinds af aan ingegroeid: banken en stoelen stofferen en dressoirs of bekleding repareren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. En ik doe het nog steeds met dezelfde passie: van designmeubels tot antieke meubels en alles er tussenin. Er horen vaak prachtige verhalen bij meubilair, bijvoorbeeld als een meubel al jarenlang in het bezit is van een familie. Dan is het toch prachtig dat ik dat mag omtoveren tot iets nieuws? Meubels stofferen is ambacht en dat voeren ik en mijn team met liefde uit!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Rijssen?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Rijssen en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Rijssen

U vraagt zich misschien af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Mogelijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Vaak zijn dit meubels van een kwalitatief merk, zoals B&B Italia, Chesterfield, Martin Visser of Rolf Benz. Maar dit kan ook meubilair zijn met een emotionele waarde. Een meubelstoffeerder zorgt er niet alleen voor dat uw bank of stoel er mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van opvulling en vering. Zo krijgt u ook uw zitcomfort terug! En niet onbelangrijk: het is ook nog eens ontzettend duurzaam. Heeft u een meubel dat u graag als nieuw zou zien? Bel ons dan geheel vrijblijvend voor meer informatie!

Bekleding of meubels repareren in Rijssen

Zoekt u misschien iemand om uw meubels te restaureren, repareren, lakken of logen? Ook dit doen wij voor u! Met alle soorten meubels (van kasten tot bureaus) bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt ook voor het lijmen en verstevigen van stoelen. Wij krijgen dit soort aanvragen regelmatig, bijvoorbeeld als het een meubel betreft met een emotionele waarde of van een bekend designmerk. Op deze manier kunt u uw meubel weer passend maken binnen uw woonstijl en bovendien is het heel duurzaam!

Vrijblijvende thuisservice in Rijssen

Hoe gaan wij te werk? Wij vinden klantengemak en service erg belangrijk. Hierom komen we bij u thuis in en om Rijssen om het meubel te bekijken en op te meten. Tijdens deze afspraak nemen wij een ruim assortiment aan stofstalen mee. Zo kunt u thuis rustig kiezen, en bovendien bepalen welke kleur en welk materiaal bij uw interieur past. Dan doen wij een eerste prijsopgave; dit is allemaal geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit valt allemaal binnen onze prijs en service. En dit doen wij niet alleen in Rijssen, maar door heel Nederland. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Terugbelservice

6 + 14 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

1 + 1 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen