Meubelstoffeerder Nijverdal

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Nijverdal?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Het begon allemaal bij mijn opa. Zijn ouders waren eigenaar van de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde de bioscoopstoelen. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over en bouwde het verder uit. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. B&B Italia, Martin Visser en De Sede, maar ook antieke meubels met een lange geschiedenis. Misschien heeft u ook wel een meubel van een hoogwaardig merk of met emotionele waarde die u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Nijverdal?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Nijverdal en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Nijverdal

Misschien vraagt u zich af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Dit kunnen nieuwe meubels zijn, of oude die moeten worden hersteld. Zo kan het zijn dat u emotioneel gehecht bent aan een meubel, maar dat het er niet meer mooi uitziet. Of dat het van een designmerk is, maar het niet meer past in uw huidige interieur. Dan kunnen wij helpen! Verder zorgt een meubelstoffeerder er niet alleen voor dat uw bank of fauteuil er weer mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van opvulling en vering. Zo geven wij u ook uw zitcomfort terug!

Bekleding of meubels repareren in Nijverdal

Als meubelstoffeerder zijn we niet alleen gespecialiseerd in het herstofferen en opvullen. Heeft u een meubel dat gerestaureerd moet worden, of gelakt of geloogd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook bekleding repareren en stoelen lijmen en verstevigen. Heeft uw bank, dressoir of stoel een opknapbeurt nodig? Laat ons helpen en bel ons op onderstaand nummer!

Wie kan mijn kast restaureren in Nijverdal?

Of het nu gaat om het opknappen van meubels in Nijverdal of het restaureren van uw favoriete kast, Meubelstoffeerderij Schouten staat garant voor vakmanschap, service en passie voor het behoud van meubels en herinneringen in elk  meubelstuk dat we met liefde aanpakken en restaureren.

Vrijblijvende thuisservice in Nijverdal

Klanten volledig ontzorgen is wat wij doen. Hierom kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken en komen wij vervolgens bij u thuis in en om Nijverdal voor een prijsopgave. Dit is geheel vrijblijvend! Tijdens deze afspraak meten wij alles op en bieden we u een ruim assortiment aan materialen aan. Zo kunt u thuis rustig uit de materialen kiezen, en gelijk controleren of het mooi bij uw interieur past. Waar gewenst, geven wij graag advies. Als u uw keuze hebt gemaakt, halen wij uw meubel op en brengen deze als nieuw weer terug. Uiteraard zit dit transport al in de prijs!

Terugbelservice

8 + 12 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

3 + 4 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen