Meubelstoffeerder Nijmegen

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerderij in Nijmegen?

Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!
Het begon allemaal bij mijn opa in 1950, in Groningen. Zijn ouders hadden de eerste bioscopen van Nederland en hij richtte de zaak op om de bioscoopstoelen te repareren. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Zo ontdekte hij zijn ware passie: prachtige meubels een tweede leven geven met het oog op service en kwaliteit.
Mijn vader nam het over en heeft het familiebedrijf vanuit Ugchelen verder opgebouwd. En zo ben ik er van kinds af aan ingegroeid: meubels stofferen en repareren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. En ik doe het nog steeds met dezelfde passie: van designmeubels tot antieke meubels en alles er tussenin. Er horen vaak prachtige verhalen bij meubels, bijvoorbeeld als een meubel al jarenlang in het bezit is van een familie. Dan is het toch prachtig dat ik dat mag omtoveren tot iets nieuws? Meubels stofferen is vakmanschap en daar ben ik trots op!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Nijmegen?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Nijmegen en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Nijmegen

Wat komt er allemaal kijken bij meubelstoffering? Natuurlijk monteren en bekleden we meubels en werken we deze netjes af. Hierbij is de keuze aan bekleding volledig aan u, maar we adviseren u natuurlijk graag!
Maar naast een prachtig meubel, geven we u ook uw zitcomfort terug. Door middel van de juiste opvulling en vering zorgen wij als meubelstoffeerder ervoor dat uw meubel weer heerlijk zit. Hierbij kunt u denken aan designmeubels, zoals B&B Italia, Arco, Montis of Natuzzi. Maar ook in de antieke meubels zijn wij gespecialiseerd!

Bekleding of meubels repareren in Nijmegen

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen. Ook houtworm verwijderen is voor ons geen probleem. Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Vrijblijvende thuisservice in Nijmegen

Hoe gaan wij te werk? Wij vinden klantengemak en service erg belangrijk. Hierom komen we bij u thuis in regio Nijmegen om het meubel te bekijken en op te meten. Tijdens deze afspraak nemen wij een ruim assortiment aan stofstalen mee. Zo kunt u thuis rustig kiezen, en bovendien bepalen welke kleur en welk materiaal bij uw interieur past. Dan doen wij een eerste prijsopgave; dit is allemaal geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit valt allemaal binnen onze prijs en service. En dit doen wij door heel Nederland. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Terugbelservice

3 + 2 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

5 + 6 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Deventer

Ede

Enschede

Harderwijk

Hengelo

Holten

Lochem

Nijmegen

Nijverdal

Rijssen