Meubelstoffeerder Holten

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder
in Holten?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Onze bedrijfsgeschiedenis begint bij mijn opa. Zijn ouders bezaten de eerste bioscopen in Nederland en hij richtte de zaak op om de bioscoopstoelen te repareren. Na een tijdje verliet hij deze branche om zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar kwam zijn ware passie naar boven: mooie kwalitatieve meubels een tweede leven geven. Deze passie sloeg over op mijn vader en hij nam het familiebedrijf over. En zo groeide ik erin: banken en stoelen stofferen en restaureren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Zo werd het ook mijn passie en ambacht. Van bekende designmerken als B&B Italia en Chesterfield tot antieke meubels met hun interessante historie; ik tover het met liefde om tot een nieuw meubel waar u nog jarenlang plezier van heeft!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Holten?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Holten en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Holten

Misschien vraagt u zich af: wat doet een meubelstoffeerder precies?
Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Dit kunnen nieuwe meubels zijn om ze passend te maken voor uw interieur, of oude die moeten worden hersteld. Een meubelstoffeerder zorgt er niet alleen voor dat de stoel of bank in kwestie er mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van opvulling en vering. Zo ziet uw meubel er niet alleen weer prachtig uit, maar heeft u ook uw zitcomfort terug! En niet onbelangrijk: het is ook nog eens ontzettend duurzaam.

Bekleding of meubels repareren in Holten

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen. Ook houtworm verwijderen is voor ons geen probleem. Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie? Bel ons dan op onderstaand nummer, we helpen u graag!

Vrijblijvende thuisservice in Holten

Hoe gaan wij te werk? Wij vinden klantengemak en service erg belangrijk. Hierom komen we bij u thuis in en om Holten om het meubel te bekijken en op te meten. Tijdens deze afspraak nemen wij een ruim assortiment aan stofstalen mee. Zo kunt u thuis rustig kiezen, en bovendien bepalen welke kleur en welk materiaal bij uw interieur past. Dan doen wij een eerste prijsopgave; dit is allemaal geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit valt allemaal binnen onze prijs en service. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Terugbelservice

8 + 14 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

2 + 8 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen