Meubelstoffeerder Enschede

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Enschede?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Het begon allemaal bij mijn opa. Zijn ouders waren eigenaar van de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde de bioscoopstoelen. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over en bouwde het verder uit. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. Misschien heeft u ook wel een meubel van een kwalitatief merk of met emotionele waarde dat u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Enschede?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Enschede en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Enschede

Misschien vraagt u zich af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Natuurlijk monteren en bekleden we meubilair en werken dit netjes af. Maar naast een prachtig meubel, geven we u ook graag uw zitcomfort terug! Doordat we de juiste opvulling en vering aanbrengen in de kussens, zorgen we ervoor dat uw stoel, bank of fauteuil weer heerlijk zit. Dit kunnen wij doen voor alle soorten en merken meubels, denk hierbij bijvoorbeeld aan B&B Italia, Artifort of Rolf Benz. Maar ook in antieke meubels zijn wij gespecialiseerd!

Bekleding of meubels repareren in Enschede

Zoekt u misschien iemand om uw meubels te restaureren, repareren, lakken of logen? Ook dit doen wij voor u! Met alle soorten meubels (van dressoirs tot bureaus) bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt ook voor het lijmen en verstevigen van stoelen en zelfs voor het verwijderen van houtworm. Zo wordt uw meubel weer passend in uw woonstijl en bovendien is het heel duurzaam!

Wie kan mijn kast restaureren in Enschede?

Of het nu gaat om het opknappen van meubels in Enschede of het restaureren van uw favoriete kast, Meubelstoffeerderij Schouten staat garant voor vakmanschap, service en passie voor het behoud van meubels en herinneringen in elk  meubelstuk dat we met liefde aanpakken en restaureren.

Vrijblijvende thuisservice in Enschede

Om het u als klant nog gemakkelijker te maken, komen we bij u langs in en om Enschede om uw meubel goed te bekijken. Wij hebben een ruime keus in materialen en nemen deze stalen ook mee, zodat u deze thuis kunt uitkiezen. Wel zo makkelijk, want zo ziet u perfect wat bij de rest van uw inrichting past. Vervolgens meten we alles op en doen we een eerste prijsopgave; deze is geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit zit allemaal bij de prijs in.
Laat u verrassen door onze voordelige prijzen en neem contact met ons op!

Terugbelservice

5 + 3 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

1 + 4 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen