Meubelstoffeerder Ede

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Ede?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Het begon allemaal bij mijn opa. Zijn ouders waren eigenaar van de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde de bioscoopstoelen. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over en bouwde het verder uit. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. Misschien heeft u ook wel een meubel van een kwalitatief merk of met emotionele waarde die u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Ede?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Ede en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Ede

Wat komt er allemaal kijken bij meubelstoffering? Natuurlijk monteren en bekleden we meubels en werken we deze netjes af. Hierbij is de keuze aan bekleding volledig aan u, maar indien gewenst adviseren we u natuurlijk graag!
Maar naast een prachtig meubel, geven we u ook uw zitcomfort terug. We voorzien uw meubel of kussens van de juiste opvulling en vering. Zo zorgen wij als meubelstoffeerder ervoor dat uw bank of stoel weer heerlijk zit. Dit is mogelijk voor allerlei soorten meubels. Denk aan meubels met bekende namen als B&B Italia, Montis en Natuzzi. Maar ook in het antieke meubilair zijn wij gespecialiseerd!

Bekleding of meubels repareren in Ede

Behalve meubels stofferen en kussens opvullen, kunnen wij als meubelstoffeerder nog veel meer. Heeft u een meubel dat gerestaureerd moet worden, of gelakt of geloogd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook bekleding repareren en stoelen lijmen en verstevigen. Heeft uw meubel een opknapbeurt nodig of bent u er aan gehecht maar past deze niet meer in uw interieur? Laat ons u helpen en maak een afspraak!

Wie kan mijn kast restaureren in Ede?

Of het nu gaat om het opknappen van meubels in Ede of het restaureren van uw favoriete kast, Meubelstoffeerderij Schouten staat garant voor vakmanschap, service en passie voor het behoud van meubels en herinneringen in elk  meubelstuk dat we met liefde aanpakken en restaureren.

Vrijblijvende thuisservice in Ede

We maken het u als klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Hierom komen we bij u langs in en om Ede om het meubel goed te bekijken. We nemen een ruime keus aan materialen en stalen mee, zodat u thuis op uw gemak kunt kiezen. Wel zo makkelijk, want zo ziet u perfect wat bij de rest van uw inrichting past. Vervolgens meten we alles op en doen we een eerste prijsopgave; deze is geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit zit allemaal bij de prijs in.

Terugbelservice

2 + 2 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

9 + 8 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen