Meubelstoffeerder Deventer

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerderij in Deventer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring zijn wij de absolute specialist. Het begon bij mijn opa in 1950. Zijn ouders bezaten de eerste bioscopen van Nederland en hij richtte het bedrijf op om de bioscoopstoelen te kunnen repareren. Hij ontwikkelde passie voor het werk. Hierom besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar bleek zijn hart te liggen: prachtige meubels een tweede leven geven.
Mijn vader nam het over en bouwde het familiebedrijf verder uit. En zo kwam ik in beeld: meubels stofferen en repareren is mij met de paplepel ingegoten. En nog steeds geniet ik van deze ambacht: bijzondere en hoogwaardige stoelen of banken omtoveren tot iets nieuws.

Wat is de beste meubelstoffeerder in Deventer?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Deventer en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Deventer

Misschien vraagt u zich af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Natuurlijk monteren en bekleden we meubilair en werken dit netjes af. Maar naast een prachtig meubel, geven we u ook graag uw zitcomfort terug! Doordat we de juiste opvulling en vering aanbrengen in de kussens, zorgen we ervoor dat uw stoel, bank of fauteuil weer heerlijk zit. Dit kunnen wij doen voor alle soorten en merken meubels, denk hierbij bijvoorbeeld aan B&B Italia, Artifort of Rolf Benz. Maar ook in de antieke meubels zijn wij gespecialiseerd!

Bekleding of meubels repareren in Deventer

Als meubelstoffeerder kunnen wij nog veel meer dan alleen herstofferen en opvullen! Van meubels restaureren en repareren tot lakken en logen; wij doen het allemaal. Ook kunnen wij stoelen lijmen, verstevigen en van een nieuwe rieten zitting voorzien. Dit is maatwerk en wordt door ons handmatig gedaan om de beste kwaliteit af te geven. Ten slotte kunnen wij ook uw bekleding (bijvoorbeeld leder) repareren.
Dit heeft een hoop voordelen! Behalve dat uw meubel als nieuw is en weer passend in uw interieur, is het ook enorm duurzaam! Heeft u hier vragen over of wilt u graag uw meubel bespreken? Bel ons dan op onderstaand nummer, we helpen u graag!

Vrijblijvende thuisservice in Deventer

Hoe werken wij? Wij vinden het belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen. Hierom komen we bij u thuis in en om Deventer om uw meubel te bekijken en op te meten. Tijdens deze afspraak nemen wij een ruim assortiment aan stofstalen mee. Zo kunt u rustig thuis bepalen welke kleur en materiaal het beste bij uw interieur past. Vervolgens doen wij een eerste prijsopgave; dit is allemaal geheel vrijblijvend! Vervolgens hoeft u uw meubel natuurlijk niet zelf te brengen en te halen; dat regelen wij voor u! Dit valt binnen onze prijs en service. Maak een afspraak en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Terugbelservice

3 + 15 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

13 + 2 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Deventer

Ede

Enschede

Harderwijk

Hengelo

Holten

Lochem

Nijmegen

Nijverdal

Rijssen