Meubelstoffeerder Breda

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Breda?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Onze bedrijfsgeschiedenis begint bij mijn opa. Zijn ouders bezaten de eerste bioscopen in Nederland en hij richtte de zaak op om de bioscoopstoelen te repareren. Na een tijdje verliet hij deze branche om zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar kwam zijn ware passie naar boven: mooie kwalitatieve meubels een tweede leven geven. De passie sloeg over op mijn vader en hij nam het familiebedrijf over om het verder uit te bouwen. Op dezelfde manier groeide ik erin: meubels stofferen en restaureren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Zo werd het ook mijn passie en ambacht. Van bekende designmerken als B&B Italia en Chesterfield tot antieke meubels met hun eigen verhaal; ik tover het met liefde om tot een nieuw meubel waar u nog jarenlang plezier van heeft!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Breda?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Breda en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Breda

U vraagt zich misschien af: wat doet een meubelstoffeerder precies?
Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Dit kunnen nieuwe meubels zijn, of oude die moeten worden hersteld. Een meubelstoffeerder zorgt er niet alleen voor dat het meubel er mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van opvulling en vering. Zo ziet uw meubel er niet alleen weer als nieuw uit, maar heeft u ook uw zitcomfort terug! En niet onbelangrijk: het is ook nog eens ontzettend duurzaam! Heeft u een bank of fauteuil die u graag als nieuw zou zien? Bel ons dan geheel vrijblijvend voor meer informatie!

Bekleding of meubels repareren in Breda

Wij zijn als meubelstoffeerder niet alleen gespecialiseerd in het herstofferen en opvullen. Heeft u een meubel dat gerestaureerd moet worden, of misschien gelakt of geloogd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook bekleding repareren en stoelen lijmen en verstevigen. Heeft uw bank, dressoir of stoel een opknapbeurt nodig of bent u er aan gehecht maar past deze niet meer in uw interieur? Laat ons u helpen en bel ons op onderstaand nummer!

Vrijblijvende thuisservice in Breda

Klanten volledig ontzorgen is wat wij doen. Hierom kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken en komen wij vervolgens bij u thuis in en om Breda voor een vrijblijvende prijsopgave. Tijdens deze afspraak meten wij ook gelijk alles op en bieden we u een ruim assortiment aan materialen aan. Zo kunt u thuis rustig uit de materialen kiezen, en gelijk controleren of het mooi bij uw interieur past. Waar gewenst, geven wij graag advies. Als u uw keuze hebt gemaakt, halen wij uw meubel op en brengen deze als nieuw weer terug. Uiteraard zit dit transport al in de prijs!

Terugbelservice

10 + 12 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

2 + 15 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen