Meubelstoffeerder Borne

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Borne?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Het begon allemaal bij mijn opa. Zijn ouders waren eigenaar van de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde de bioscoopstoelen. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. B&B Italia, Martin Visser en De Sede, maar ook antieke meubels met een lange geschiedenis. Misschien heeft u ook wel een meubel van een hoogwaardig merk of met emotionele waarde dat u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Borne

U vraagt zich misschien af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Vaak zijn dit meubels van een kwalitatief merk. Maar dit kan ook meubilair zijn met een emotionele waarde. Een meubelstoffeerder zorgt er niet alleen voor dat uw bank of stoel er mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van de juiste opvulling en vering. Zo krijgt u ook uw zitcomfort terug! Heeft u een meubel dat u graag als nieuw zou zien? Bel ons dan geheel vrijblijvend voor meer informatie!

Bekleding of meubels repareren in Borne

Zoekt u iemand om uw meubels te restaureren, repareren, lakken of logen? Ook dit doen wij voor u! Met alle soorten meubels (van kasten en kabinetten tot tafels) bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt ook voor het lijmen en verstevigen van stoelen. Daarnaast kunnen we ook bekleding repareren, bijvoorbeeld een lederen bank. Op deze manier kunt u uw meubel weer passend maken binnen uw woonstijl en bovendien is het enorm duurzaam!

Wie kan mijn kast restaureren in Borne?

Of het nu gaat om het opknappen van meubels in Borne of het restaureren van uw favoriete kast, Meubelstoffeerderij Schouten staat garant voor vakmanschap, service en passie voor het behoud van meubels en herinneringen in elk  meubelstuk dat we met liefde aanpakken en restaureren.

Vrijblijvende thuisservice in Borne

Hoe werken wij? Wij vinden het belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen. Hierom komen we bij u thuis in en om Borne om uw meubel te bekijken en op te meten. Tijdens deze afspraak nemen wij een ruim assortiment aan stofstalen mee. Zo kunt u rustig thuis bepalen welke kleur en materiaal het beste bij uw interieur past. Vervolgens doen wij een eerste prijsopgave; dit is allemaal geheel vrijblijvend! Vervolgens hoeft u uw meubel natuurlijk niet zelf te brengen en te halen; dat regelen wij voor u! Dit valt binnen onze prijs en service. Maak een afspraak en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Terugbelservice

14 + 5 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

2 + 11 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen