Meubelstoffeerder Apeldoorn

Wie is de beste meubelstoffeerder in Apeldoorn?

 

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Apeldoorn en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Apeldoorn?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! Het begon allemaal bij mijn opa. Zijn ouders waren eigenaar van de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde de bioscoopstoelen. Al snel besloot hij de bioscoopbranche te verlaten en zich te specialiseren in meubels stofferen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over en bouwde het verder uit. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. B&B Italia, Martin Visser en Leolux, maar ook antieke meubels met een lange historie. Misschien heeft u ook wel een meubel van een kwalitatief merk of met emotionele waarde die u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Apeldoorn

Misschien vraagt u zich af: wat doet een meubelstoffeerder precies?
Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Dit kunnen nieuwe meubels zijn, of oude die moeten worden hersteld. Een meubelstoffeerder zorgt er niet alleen voor dat het meubel er mooi uitziet maar ook dat het lekker zit, door middel van opvulling en vering. Zo ziet uw meubel er niet alleen weer prachtig uit, maar heeft u ook uw zitcomfort terug!

Wie kan mijn kast restaureren in Apeldoorn?

Of het nu gaat om het opknappen van meubels in Apeldoorn of het restaureren van uw favoriete kast, Meubelstoffeerderij Schouten staat garant voor vakmanschap, service en passie voor het behoud van meubels en herinneringen in elk  meubelstuk dat we met liefde aanpakken en restaureren.

Bekleding of meubels repareren in Apeldoorn

Zoekt u iemand om uw meubels te restaureren, repareren, lakken of logen? Ook dit doen wij voor u! Met alle soorten meubels (van kasten tot tafels) bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt ook voor het lijmen en verstevigen van stoelen. Wij krijgen dit soort aanvragen regelmatig, bijvoorbeeld als het een meubel betreft met een emotionele waarde of van een bekend designmerk. Op deze manier kunt u uw meubel weer passend maken binnen uw woonstijl en bovendien is het heel duurzaam!

Vrijblijvende thuisservice in Apeldoorn

Om het u als klant nog gemakkelijker te maken, komen we bij u langs in en om Apeldoorn om het meubel goed te bekijken. Wij hebben een ruime keus in materialen en nemen deze stalen ook mee, zodat u deze thuis kunt uitkiezen. Wel zo makkelijk, want zo ziet u perfect wat bij de rest van uw inrichting past. Vervolgens meten we alles op en doen we een eerste prijsopgave; deze is geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit zit allemaal bij de prijs in.
Laat u verrassen door onze voordelige prijzen en neem contact met ons op!

Terugbelservice

9 + 2 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

2 + 7 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen