Meubelstoffeerder Almelo

Wie kan mijn meubels opknappen in Almelo?


Meubelstoffeerderij Schouten is de meest betrouwbare en vakbekwame meubelstoffeerder van Almelo en omstreken. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Almelo?

Wij zijn dé meubelstoffeerder sinds 1950! De familiezaak is opgericht door mijn opa. Zijn ouders bezaten de eerste bioscopen in Nederland en hij repareerde met zijn bedrijfje de bioscoopstoelen. Daar ontdekte hij zijn ware passie: meubels van goede kwaliteit of met een verhaal een tweede leven geven. En dit deed hij altijd met het oog op service en kwaliteit.
Jaren later nam mijn vader het familiebedrijf over. Ik groeide er van kinds af aan in: meubels stofferen en repareren is mij met de paplepel ingegoten. Dit is ook mijn passie geworden: van designmeubels tot klassieke meubels. B&B Italia, Martin Visser en Leolux, maar ook antieke meubels met een lange historie. Misschien heeft u ook wel een meubel van een kwalitatief merk of met emotionele waarde dat u graag als nieuw zou willen zien. Bel ons dan op onderstaand nummer, ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Almelo

U vraagt zich misschien af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Waarschijnlijk meer dan u denkt! Een meubelstoffeerder monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse materialen. Maar wij zorgen er niet alleen voor dat uw bank of stoel er mooi uitziet, maar ook dat hij lekker zit. Door de juiste vering en opvulling in de kussens of het meubel aan te brengen, geven wij u uw zitcomfort terug. Dus heeft u een meubel dat u graag als nieuw zou zien? Bel ons dan geheel vrijblijvend voor meer informatie!

Bekleding of meubels repareren in Almelo

Als meubelstoffeerder zijn we niet alleen gespecialiseerd in herstofferen en opvullen. Heeft u een bank of dressoir dat gerestaureerd moet worden, of gelakt of geloogd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook bekleding repareren en stoelen lijmen en verstevigen. Zo past uw favoriete kast of stoel weer perfect bij uw interieur en het is ook nog eens duurzaam!

Wie kan mijn kast restaureren in Almelo?

Of het nu gaat om het opknappen van meubels in Almelo of het restaureren van uw favoriete kast, Meubelstoffeerderij Schouten staat garant voor vakmanschap, service en passie voor het behoud van meubels en herinneringen in elk  meubelstuk dat we met liefde aanpakken en restaureren.

Vrijblijvende thuisservice in Almelo

Klanten volledig ontzorgen is wat wij doen. Hierom kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken en komen wij vervolgens bij u thuis in en om Almelo voor een vrijblijvende prijsopgave. Tijdens deze afspraak meten wij ook gelijk alles op en bieden we u een ruim assortiment aan materialen aan. Zo kunt u thuis rustig uit de materialen kiezen, en gelijk controleren of het mooi bij uw interieur past. Waar gewenst, geven wij graag advies. Als u uw keuze hebt gemaakt, halen wij uw meubel op en brengen deze als nieuw weer terug. Uiteraard zit dit transport al in de prijs!

Terugbelservice

3 + 10 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

15 + 3 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn

Arnhem

Almelo

Borne

Breda

Deventer

Ede

Enschede

Harderwijk

Hengelo

Holten

Lochem

Nijmegen

Nijverdal

Rijssen