De beste meubelstoffeerder in Nederland!

Wij noemen onszelf graag de beste meubelstoffeerder. Maar waarom moet u kiezen voor Meubelstoffeerderij Schouten? Vakmanschap, passie voor het werk en een lange familiegeschiedenis in de meubelstoffeerderij en -restauratie; dat is wat ons kenmerkt. Van vader op zoon werd het overgedragen en vervolgens weer van vader op zoon, wat betekent dat we het vakmanschap al sinds 1950 met liefde uitvoeren. Deze jarenlange ervaring is uniek, maar wat ons betreft een must om het vak perfect uit te voeren. We kunnen alle soorten meubels transformeren in iets nieuws, van designmeubels tot antiek. Daarnaast werken wij in heel Nederland en hebben wij een vrijblijvende thuisservice. Dit betekent dat we het meubel bij u thuis komen inspecteren, stalen en stoffen naar uw huis meenemen én het meubel ophalen en weer thuisbrengen. Makkelijker kan het niet.

En wij kunnen veel meer dan alleen meubels stofferen

Wat doet een meubelstoffeerder? In ons geval doen wij veel meer dan enkel herstofferen en opvullen. Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen opnieuw van biezen of rieten zitting. We repareren bekleding en kunnen stoelen lijmen en verstevigen. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen. Ook houtworm verwijderen is voor ons geen probleem. En ook hiervoor geldt de gratis thuisservice.

Wij geven u een nieuw meubel terug

Een meubel laten restaureren en/of herstofferen heeft veel voordelen. Het meubel waar u aan gehecht bent, krijgt van ons een nieuw leven. Zo kunt u langer genieten van die prachtige antieke kast, krijgt u uw zitcomfort weer terug of past uw oude meubel weer in uw nieuwe interieur. En het is ook nog eens duurzaam, iets wat we bij meubelstoffeerderij Schouten belangrijk vinden.

Vragen of meer informatie? Vraag het de beste meubelstoffeerder!

Bent u benieuwd wat we voor uw meubel kunnen doen? Of misschien heeft u nog andere vragen. Bijvoorbeeld: wat kost het om een stoel opnieuw te laten bekleden? Dit is afhankelijk van het meubel, de staat ervan, de gekozen stoffen en wat er nog meer moet gebeuren naast het bekleden en opvullen. Wij komen graag bij u op locatie om u er meer over te vertellen. En natuurlijk geven we desgewenst ook advies. En dit alles doen we voor voordelige prijzen. Kies voor de beste meubelstoffeerder en neem contact met ons op!

Terugbelservice

9 + 4 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt