Meubelstoffeerder Lochem

Wij als meubelstoffeerder kunnen nog veel meer dan enkel herstofferen en opvullen! Naast uw zitmeubels kunnen wij alle soorten meubels restaureren, repareren, lakken en logen. Denk hierbij aan kasten, tafels, dressoirs of kabinetten. Hiernaast voorzien wij stoelen ook opnieuw van biezen of rieten zitting. Dit alles is maatwerk en doen wij handmatig om de beste kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een meubelstoffeerderij in Lochem?

Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!
Het begon allemaal bij mijn opa in 1950, in Groningen. Zijn ouders hadden de eerste bioscopen van Nederland en hij richtte het bedrijf op om de bioscoopstoelen te repareren. Al snel besloot hij zich te specialiseren in meubels stofferen. Zo ontdekte hij zijn ware passie: prachtige meubels een tweede leven geven met het oog op service en kwaliteit.
Mijn vader nam het over en heeft het familiebedrijf vanuit Ugchelen verder opgebouwd. En zo ben ik er van kinds af aan ingegroeid: meubels stofferen en repareren is mij met de paplepel ingegoten. En ik doe het nog steeds met dezelfde passie: van designmeubels tot antiek en alles er tussenin. Er horen vaak prachtige verhalen bij meubels, bijvoorbeeld als een meubel al jarenlang in het bezit is van een familie of op een bijzondere manier verkregen. Dan is het toch prachtig dat ik dat mag omtoveren tot iets nieuws? Meubels stofferen en restaureren is vakmanschap en daar ben ik trots op!

Wat is de beste meubelstoffeerder in Lochem?

Ontdek  Meubelstoffeerderij Schouten, dé autoriteit op het gebied van meubelstoffering in Lochem en omgeving. Ons familie bedrijf omschrijft zichzelf als vakkundig en service gericht. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de GRATIS ophaal -en breng service maken wij het u zo makkelijk mogelijk om uw geliefde meubels nieuw leven in te blazen!

Meubels en kussens opvullen en herstofferen in Lochem

Misschien vraagt u zich af: wat doet een meubelstoffeerder precies? Natuurlijk monteren en bekleden we meubilair en werken dit netjes af. Maar naast een prachtig meubel, geven we u ook graag uw zitcomfort terug! Doordat we de juiste opvulling en vering aanbrengen in de kussens, zorgen we ervoor dat uw stoel, bank of fauteuil weer heerlijk zit. Dit kunnen wij doen voor alle soorten en merken meubels, denk hierbij bijvoorbeeld aan B&B Italia, Artifort of Rolf Benz. Maar ook in de antieke meubels zijn wij gespecialiseerd!

Bekleding of meubels repareren in Lochem

Zoekt u iemand om uw meubels te restaureren, repareren, lakken of logen? Ook dit doen wij voor u! Met alle soorten meubels (van dressoirs tot tafels) bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt ook voor het lijmen en verstevigen van stoelen. Wij krijgen dit soort aanvragen regelmatig, bijvoorbeeld als het een meubel betreft met een emotionele waarde of van een bekend designmerk. Op deze manier kunt u uw meubel weer passend maken binnen uw woonstijl en bovendien is het heel duurzaam!

Vrijblijvende thuisservice in Lochem

Om het u als klant nog gemakkelijker te maken, komen we bij u langs in en om Lochem om het meubel goed te bekijken. Wij hebben een ruime keus in materialen en nemen deze stalen ook mee, zodat u deze thuis kunt uitkiezen. Wel zo makkelijk, want zo ziet u perfect wat bij de rest van uw inrichting past. Vervolgens meten we alles op en doen we een eerste prijsopgave; deze is geheel vrijblijvend! Ook halen we de meubels op en brengen ze weer terug, dit zit allemaal bij de prijs in.
Laat u verrassen door onze voordelige prijzen en neem contact met ons op!

Terugbelservice

2 + 13 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt

TOP SERVICE

Wij halen en brengen gratis door
heel Nederland!

7 + 9 =

Altijd een werkplek bij u in de regio

Apeldoorn Arnhem Almelo Borne Breda
Deventer Ede Enschede Harderwijk Hengelo
Holten Lochem Nijmegen Nijverdal Rijssen