Meubelstoffeerder Schouten: uw stoffeerder in de regio

Wij zijn dé professional als het gaat om meubels stofferen en restaureren. Ons bedrijf heeft een lange familiegeschiedenis en levert al jarenlang prachtig werk af aan tevreden klanten. Wij omschrijven onszelf als een bedrijf met een passie voor ambacht en een liefde voor meubels. We werken door heel Nederland en kunnen alle soorten meubels restaureren, herstofferen of opknappen. Van Apeldoorn tot Nijmegen en van design tot antiek; wij zijn uw stoffeerder!

Wat kunnen wij voor u doen?

Waarschijnlijk meer dan u denkt! Naast herstofferen en opvullen, kunnen wij ook restaureren, repareren, lakken of logen. Hierbij kunt u denken aan tafels, dressoirs of kasten. We repareren bekleding en kunnen stoelen lijmen en verstevigen. Ook houtworm pakken wij voor u aan. Alles wat we doen is maatwerk en doen wij met de grootste zorg. Zo krijgt u een prachtig (als) nieuw meubel terug waar u weer jaren van kunt genieten.

Vrijblijvende thuisservice

Wij werken in onze werkplaats in de gemeente Apeldoorn. Maar omdat we u volledig willen ontzorgen, bieden wij een thuisservice. Zo regelen we het hele proces van herstofferen of restaureren van a tot z voor u. Maar hoe werkt onze thuisservice precies? Eerst komen we bij u thuis om het meubel goed te bekijken. We bespreken de mogelijkheden en op deze afspraak nemen wij onze stalen en stoffen meteen mee. Zo kan u op uw gemak kijken wat bij u en uw interieur het beste past. En natuurlijk kunnen wij u hierin adviseren! Vervolgens halen we het meubel op, en als het klaar is, krijgt u uw nieuwe meubel weer thuis geleverd. Zo hoeft u geen moeite te doen om uw (zware) meubel te verplaatsen en is er ook geen kans op beschadigingen tijdens het vervoer.

Wat zijn de voordelen van ons als stoffeerder?

Een groot pluspunt is natuurlijk onze thuisservice. Maar we zijn trots op wat we doen, dus we noemen graag onze andere voordelen op!
-Vakmanschap overgedragen van vader op zoon
-Ervaring sinds 1950
-Stofstalen in alle materialen en kleuren die u kunt bedenken
-Specialisaties in bekende (en minder bekende) designmerken, antiek en overige meubels
-Snelle levering en goede communicatie

Dus zoekt u een stoffeerder in Apeldoorn, Nijmegen, of elders in de regio? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Terugbelservice

12 + 8 =

  • Wij brengen en halen gratis door heel Nederland
  • Alleen de beste kwalitet
  • Advies op maat
  • Met meerdere locaties altijd één in de buurt